Esittely

Yeguada Alta Docen ainoana kasvatus rotuna on Pura Raza Espanola. Natalie "Nalee" Medranon valvovan silmän alla, me kasvatamme ja myymme tasapainotteisia koulupainotteisia hevosia, jotka vastaavat rodun rekisterien vaatimia kriteerejä. Meistä olisi mukavaa kuulla sinusta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Lyhyesti meistä

Yeguada Alta Doce perustettiin pienellä kokoonpanolla ja jalostusohjelma aloitettiin tarkoin valituilla hevosilla. Hevoslauma kuitenkin kasvoi nopeasti, jolloin tarvitsimme myös isommat tilukset. Talli sijaitsee virtuaalisessa espanjassa, kuvitteellisessa kaupungissa nimeltä Tasarte. Tilaa ympäröivät enimmäkseen aavat niityt sekä lehtimetsiköt. Tallialueen rakennukset on rakennettu 1950-luvulla, josta lähes kaikki on vielä koskematonta alkuperäistä jälkeä, jotta perinteinen espanjalainen ja kodikas tunnelma säilyisi.

Kasvatamme terveitä ja laadukkaita espanjalaisia käyttö- sekä jalostushevosia. Valitsemme vain parhaat hevoset jalostuskäyttöön, jotta sukulinjat pysyisivät mahdollisimman laadukkaina. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on mahdollistanut nykyisen menestyksen hevostemme kanssa. Olemme omistautuneet kasvattamaan sekä kouluttamaan laadukkaita urheiluhevosia suurella intohimolla. Vielä tänäkin päivänä me jatkamme jalostustyötämme luomalla uuden sukupolven laadukkaita koulupainotteisia hevosia.

Historiaa

2012 -Kun talli avasi ensimmäisen kerran ovensa keväällä 2012, aloitti se toimintansa kantaen nimeä High Twelve Farm. Kasvatustoiminta saatiin käyntiin muutaman tuontisukuisen hevosen voimin, ajatuksena tuoda uutta verta jo virtuaalimaailmassa oleviin sukulinjoihin.

2013 -Toisen toimintavuotemme loppupuolella, aloimme kehittä-
mään nykyistä jalostusohjelmaamme ja tavoitteitamme entisestään. Samaan aikaan tulimme siihen päätökseen, että tarvisemme sopivamman nimen espanjalaisten hevosten kasvattajana. Kesti hyvän aikaa ennenkuin päädyimme uuteen nimeen ja suostuimme jättämään vanhan nimen taaksemme.

2014 - Aloitamme rakentamaan mainettamme uuden nimen, Yeguada Alta Docen alla. Kasvatussuunnitelmamme seisovat paikallaan, eikä lähes yhtään varsaa synny. Tästä huolimatta meidän hevosemme jatkavat kilpailemista ja menestymistä kouluradoilla.

Päivitykset

Kesäkuu, 2019

Elämä briteissä ja uusi ura ovat ehdottomasti vaikuttaneet omaan kykyyn harrastaa virtuaalihevosia säännöllisesti. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisin tätä harrastusta lopettamassa. Tulee päivitettyä hevosille kisoja kalenteriin, sukuselvityksiä ymv, mutta erittäin hitaasti silloin kun aikaa on.

Kunhan on tarpeeksi aikaa, niin olisi tarkoitus koodata uusi ulkoasu Alta Docelle ja tehdä kaikista hevosista piirroshevosia. Tämä projekti on jo aluillaan, mutta hitaasti etenee.

Tallimme mukavuudet

stalls

Karsinat

Tallimme karsinoineen on suunniteltu ja rakennettu hevosalanammattilaisia ja hevosia ajatellen. Tilavat karsinat ovat kooltaan 3x4 metriä.

training

Työskentelyyn

Meillä on käytössämme lämmitetty maneesi,sekä hiekkapohjainen katollinen pyöröaitaus, jotka mahdollistavat ympärivuotisen joustavan ja mukavan hevosten kanssa työskentelyn.

pastures

Laitumet

Tällähetkellä tiluksemme ja laitumet sijaitsevat 32 hehtaarin alueella, joista 12 hehtaaria on aidattua laidunaluetta jaettuna isompiin ja pienempiin tarha-alueisiin.

Toteutus ja suunnittelu © Yeguada Alta Doce 2012-2024. Kaikki oikeudet pidätetään.